BOKA

För att anmäla sig till våra utmaningarna eller kurser fyller du i formuläret nedan. VILLKOR

VÅR POLICY

Vi jobbar med att det ska löna sig att göra rätt och tar helt avstånd från aversiva metoder och obehag. Det betyder att om du i någon kurs eller utmaning tillför obehag mot din hund har vi rätt att,
1. Säga till dig och vägleda dig i andra banor.
2. Om ingen förbättring sker kommer du att bli av med din plats och vi har rätt att behålla avgiften.

Det ska vara roligt att både vara och att ha hund!

Samarbete, positiva metoder och relation

BETALNING OCH ÅNGERRÄTT

Att anmäla sig till en kurs eller utmaning är bindande, och avgiften återfås ej vid ånger. Detta för att du får tillgång till hela materialet på en och samma gång. Skulle du däremot av någon anledning inte kunna medverka ordnar vi en plats till ett senare tillfälle alternativt förlänger tiden. 

Betalningen görs till bankgirokonto eller Swish och ska vara oss till handa inom 14 dagar (alla uppgifter du behöver står på fakturan som kommer via mejl). Börjar kursen eller utmaningen tidigare ska betalningen vara gjord innan du tillåts delta.

Skulle du ha svårt att betala i tid vill vi att du kontaktar oss så snart som möjligt, så kommer vi tillsammans fram till en lösning. Vi vet att oförutsägbara utgifter kan uppstå och vi tror på att ingenting är omöjligt. 

Om du inte betalar fakturan innan förfallodatum (om inget annat är bestämt) skickar vi ut två påminnelser på vardera 50:- i avgift inom loppet av 14 dagar, och har vi inte hört någonting från dig trots detta lämnas ärendet vidare till inkasso.


Alla priser är inkl moms

KURS OCH UTMANING

Alla kurser hålls i Nimis Hundskolas egna kursportal och utmaningarna i privata Facebookgrupper. Så snart vi har mottagit din betalning kommer du få dina inloggningsuppgifter till kursen samt bli inbjuden till gruppen/erna.

Du har tillgång till kursen i 6 månader och grupperna finns ingen maxtid på. Detta för att du i lung och ro ska kunna gå tillbaka så många gånger du vill, och träna i egen takt. Det är inte okej att dela materialet vidare så som texter, bilder eller videor.
 
Om kursen du vill gå är fullsatt går det bra att ställa sig i kö till nästa kursstart. Det gör du genom att mejla info@nimishundskola.se där du uppger följande,

- Ditt namn
- Kursens namn
- Kursstart

Vi lägger då till dig i listan och hör av oss när det börjar närma sig. 

Nimis hundskola förbehåller sig rätten att ställa in kurser och utmaningar. Då återbetalas hela beloppet till dig.


GDPR POLICY  
(General Data Protection Regulation /Dataskyddsförordningen)


När du handlar hos oss måste du uppge dina personuppgifter så som namn, adress, mejladress och telefonnummer. Vi förvarar uppgifterna på ett tryggt sätt och lämnar aldrig ut eller säljer dem vidare.Nimis Hundskola är godkänd för F-skatt 

 
 
 
 
 
 
 
Trickutmaning - Nivå 1
Trickutmaning - Nivå 2
Trickutmaning - Nivå 3
Tricktränare - Distans
Trick basic - Distans
Belöningar - Distans
 
Nivå 1 - Grön
Nivå 2 - Blå
Nivå 3 - Röd
Nivå 4 - Svart
 
 
 
Ja!
 
 

* Måste anges