TRICKUTMANING

Utmaningar online

Efter att ha drivit Facebookgruppen "Att träna hund - antar du utmaningen" ganska regelbundet i cirka 3 år (med stort fokus på just trick och aktivering) bestämde vi oss för att ta det här med utmaningarna till en ny nivå där deltagarna blir belönade för sin prestation. Vi tror nämligen att positiv förstärkning inte bara fungerar på hundar. Därav startade vi vår 100 dagars trickutmaning, där målet var att klara minst 75 trick inom 100 dagar. Någonting som har visat sig vara mycket positivt och uppskattat. Men som med allt annat sker ständigt en utveckling och därför har vi ersatts den med tre nya utmaningar (med viss inspiration från föregående utmaning) i olika nivåer och svårighetsgrad. 

För vem?
Utmaningarna passar både små & stora, kort & långhåriga, yngre & äldre hundar, renrasiga & blandraser och har till syfte att uppmuntra till aktivitet. Någonting som vi hoppas ska sprida mycket glädje både under och efter utmaningarnas slut. 

Videorna bedöms individuellt och därför utmanar man sig på den nivå man är på. 


Utmaningarna
I utmaningarna möts man av olika klurigheter som kan handla om bland annat kroppskontroll, vardagslydnad, impulskontroll, bakdelskontroll, passivitet, stadga och targets. Där den första nivån är startskottet och behöver genomföras innan man kan gå vidare till nästa nivå. 

Nivå 1-3 innehåller totalt 15 moment vardera där svårighetsgraden ökar ju längre upp i nivåerna man kommer. 


Hur går det till?
När du har betalat anmälningsavgiften blir du insläppt i en sluten facebookgrupp. I gruppen finns en lista på olika uppdrag som du och din hund ska genomföra tillsammans. Ni tränar i egen takt och redovisar sedan erat deltagande med en eller flera filmer. Ingenting går på tid så ha inte bråttom! 

När man har fått godkänt på momenten skickar vi en rosett hem till dig. Givetvis går det bra att delta utan att skicka in filmer men då kan man inte få rosetten. 

Anmälan och betalning
Läs villkoren och fyll i formuläret under "BOKA" i menyn.  

Gäller för alla nivåer
Du väljer själv i vilken ordning momenten ska utföras och har hunden några fysiska problem som gör det svårt att göra en specifik rörelse går det bra att byta till ett annat trick. Ingenting är hugget i sten! 

Tid
Tricken genomförs ej på tid, ta därför den tid du behöver och ha roligt längst vägen. 


Förkunskaper
Inga 

Pris
280 kr (inkl. moms) /per nivå och hund 
(Det går bra att samma hund har flera förare).

Trickutmaning - Nivå 1

Trickutmaning - Nivå 2

Trickutmaning - Nivå 3

"Jag är så glad och nöjd över att vi deltog i denna utmaning och jag tycker att tricken har varit roliga och utmanande! Det var en perfekt variation och mycket inspiration har vi fått på vägen. Tack igen" - Lisa och Tellus 


"Wihoo! Tusen tack för en rolig utmaning och all fin feedback! Det har varit jätteroligt!"

- Louise och Minou 


"Har varit en otroligt rolig utmaning med en bra nivå på tricken. Vissa kunde man lätt och vissa kändes nästan omöjliga men vilken känsla när man till slut satte ett som känts omöjligt från början! Jättebra och uppmuntrande stöttning under hela tiden från Lisa och hundarna har verkligen älskat att träna allt detta! Alla borde delta i det här med sin hund . Tack för en underbar aktivitet, så glad att jag hittade den" - Eva, Zessa, Tazza och Sandie


"Jättekul utmaning och det har verkligen gett en ”spark i baken” att träna både nya och gamla tricks!"

- Sofia, Bonzo och Zorro


"Det var både roligt och utvecklande att vara med. Bra variation på övningarna, från lätta som vi snabbt klarade av, till mer avancerade. För mig som är nybörjare på tricksträning var det kul att testa och prova mig fram bland övningarna. Också kul att testa olika inlärningstekniker. Äntligen kom jag igång med att använda klickern. Även bra sätt att lära känna min hund bättre. Jättekul att se vilka övningar han gillade och hade lättare för. Bra, vänlig och peppande feedback från Lisa".
- Karin och Viggo


Visa fler omdömen