MÅNADENS EKIPAGE 2024

Vi tycker att när man har gjort någonting bra ska det uppmärksammas. Stort som smått. Därför kommer vi, med start i januari 2024, börja med "Månadens ekipage".  Detta innebär att alla som har deltagit i någon av våra aktiviteter, kurser och utmaningar, är med i utlottningen av en prisrosett (kostnadsfri). 

Ekipaget presenteras med en kortare motivering under varje rosett (nedan) och i våra sociala medier den sista dagen varje månad fram till december.


Januari

Vi har under januari fått följa Anna och Bianca. Ett fantastiskt ekipage med en positiv inställning och stor kreativitet. Med en förare som ofta tänker utanför boxen och individanpassar träning på bästa möjliga sätt kan vi inte annat än att säga, stort grattis till månadens ekipage! 

Februari

Petra med supernosen Baloo, ett riktigt fint team som vi under februari fått hänga med.

En förare som tänker på allt från början till slut och en vovve som mer än gärna tar sig an mattes påhitt. Stort grattis till månadens ekipage!

Mars

Det självklara ekipaget som under månaden har bjudit på en mängd olika trickuppvisningar. Allt ifrån kvasthopp och limebasket till påskdans, påsknos och att stå på händerna. Fantastisk attityd hos både hund och förare. Stort grattis till månadens ekipage, Susanne och Gorm!

April

Supernosen Milo och matte Sofia, ett superhäftigt ekipage med mycket energi och träningsglädje. Fullt fokus och har hur kul som helst ihop. Stort grattis till månadens ekipage.

Maj

Rallyproffsen Marie och Klara har strålat under maj månad. Ett otroligt fint team som skylt efter skylt levererat självförtroende och samarbete med mjuka fina tillvägagångsätt. Stort grattis till månadens ekipage!

Juni

Pågår. 

Juli

Pågår. 

Augusti

Pågår. 

September

Pågår. 

Oktober

Pågår. 

November

Pågår. 

December

Pågår.